De laatste ontwikkelingen

We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden en materialen om onze systemen te verbeteren en te optimaliseren.

Kom 26 Augustus Voor Een Buitengewone Luisterervaring

Samen met Hifi.nl organiseren we een uniek evenement om onze speakers te beluisteren. Ontdek hoe we geluid realtime stap voor stap aanpassen voor het perfecte geluidsbeeld. Mis deze kans niet om een ongeëvenaarde luisterervaring te beleven! https://hifi.nl/artikel/32570/Soundprism-Experience-op-26-augustus-meld-je-nu-aan!.html

Review Hifi.nl

Ruud Jonker van hifi.nl​ is weer op bezoek geweest om het audiosysteem te reviewen en heeft tevens de nieuwe overhead speakers voor surround systemen getest.

Laatste productie

Bij deze uitvoering is de baffle vervaardigd uit rood graniet en is volledig hoogglans gepolijst, hangt in een stalen frame en staat op een zwart granieten voet.

Atmos ready

Unieke actief aangestuurde open baffle “overhead” speakers voor Surround weergave, zijn door de open structuur en de d’Appolito opstelling in ruimtelijkheid fantastisch.

Nieuwe Baffle

Onze “huis-baffle” is vervaardigd uit zwart graniet met veel massa voor een uitstekende pulsweergave. De baffle is deels hoogglans gepolijst, deels gezoet en voorzien van gezandstraalde delen.