Optimaal geluid met Actieve wisselfilters

EEN HIGH-END DSP, VOLLEDIG AFGESTEMD OP ONZE SPEAKERS

Geluidsweergave die met u meegroeit

Nooit meer nieuwe speakers nodig

Onze krachtige actieve wisselfilters passen we moeiteloos aan op uw voorkeuren. Met onze high-end DSP-technologie creëren we filters met presets om uw luisterervaring aan te passen. Zo zullen uw speakers altijd aan de verwachtingen blijven voldoen, zonder de noodzaak om steeds nieuwe speakers te kopen. Blijf genieten van verbluffend geluid met uw bestaande set-up.

Realtime geluidsafstemming

Hoor meteen hoe we uw geluidswensen vervullen door live filteraanpassingen.

Diverse Presets

Geniet optimaal van verschillende geluidsstijlen via onze presets.

Stijlvol geheel

Details die het verschil maken

Met onze actieve systeemversterkers streven we niet alleen naar perfect geluid, maar zijn ook in uitvoering een naadloze aanvulling op uw interieur en Limited Edition speakers.

Zo creëren we een holistische audio-ervaring waarin vorm en functie samenkomen om uw zintuigen te prikkelen.

Het probleem met muziekweergave

Iedere geluidsopname is anders

Iedere geluidsopname heeft zijn eigen unieke karakter en is vaak niet volledig natuurgetrouw. Het mixen van geluid is op zichzelf al een kunst.

Verschillende audio-engineers maken gebruik van diverse technieken en stijlen, waarbij ze verschillende frequentiegebieden benadrukken. Dit maakt het beoordelen van luidsprekers een uitdagende taak.

Gelukkig bieden onze wisselfilters een deel van de oplossing. Ze stellen ons in staat om uw luidsprekers aan te passen voor verschillende opnamen, met behulp van verschillende presets.

Bij Soundprism hechten we veel waarde aan persoonlijke geluidsafstemming, omdat ieders gehoor anders kan zijn. Omdat gehoor een zeer persoonlijke kwestie is, passen we uw luidsprekers aan op basis van uw eigen voorkeuren, met als doel uw geluidsbeleving te optimaliseren.