FLOATING BAFFLES

Door de unieke geveerde ophanging ontstaan er geen externe trillingen in de baffle. Hierdoor ervaart u een nauwkeuriger geluidsbeeld.

Actief wisselfilter

Om de onderlinge speakers te voorzien van het juiste frequentiebereik, de fase instelling en de onderlinge volume afstelling wordt een DSP (Digital Sound Processor) gebruikt. 

Persoonlijk

Door de actieve aansturing van de speakers kan de weergave op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Ook mensen met gehoorschade zullen hier voordeel van hebben.

Beter geluid

Met de bijna onbeperkte instelmogelijkheden van de actieve filters kunnen de instellingen van de weergave tot in perfectie worden afgesteld.

Profielen

De DSP filters hebben een geheugen voor drie instellingen die met een afstandsbediening worden gekozen.  Hiermee kunt u bijvoorbeeld de klankkleur aanpassen aan uw muziekstijl.

Direct hoorbaar

Iedere verandering die in het filter wordt aangebracht is direct hoorbaar. Dat maakt het eenvoudiger om de persoonlijkste keuze te maken.

EIGEN GELUIDSOPNAMEN ALS REFERENTIE

Voor het beoordelen van een weergavesysteem is het van belang naar natuurgetrouwe en onbewerkte opnamen te kunnen luisteren.
Het door ons ontwikkelde microfoonsysteem “One Point” is als basis gebruikt voor de Soundprism geluidskwaliteit.

Hiermee zijn we niet afhankelijk van gemixte en bewerkte opnamen van derden. Door de actieve systeemopzet kan het geluid perfect afgeregeld worden. We streven naar een zo realistisch mogelijke weergave.

WAT ZEGGEN DE EXPERTS

Soundprism ontwikkelingen en producten worden regelmatig beoordeeld in de media.